Links

 

Groundhoppen

www.stadiongebod.wordpress.com

Deze webblog heeft het behoud van sociaal-cultureel erfgoed tot doel. Op deze webblog word doorgaans extra achtergrond informatie gegeven bij stadions en historische gebeurtenissen op het gebied van voetbal.

www.indehekken.net

In de hekken is een ode aan de voetbalsupporters die nog van voetbal houden vanwege de passie en beleving. De website is een protest tegen de in media volop gepropagandeerde moderne "fun only" voetbal beleving.

www.F7breda.nl

F7Breda is foto website van een groep NAC fans die ook regelmatig Groundhoppen. De foto verslagen gaan over het rand gebeuren dan dat het wedstrijd verslagen zijn.

 

 

FC Groningen Fansites

www.trotsvanhetnoorden.nl

Sinds 31 juli 2011 wordt deze website niet meer geüpdatet. Echter is het nog steeds de moeite waard om deze website, wat eerst de toon aangevende Groningen fansite was, te bezoeken vanwege alle foto verslagen, achtergrond info en andere oude nieuwsberichten.

www.fcgonline.nl

Op deze website is al het nieuws met betrekking tot FC Groningen te vinden. Tevens zijn er vele achtergrond verhalen, wedstrijd voorbeschouwingen en verslagen te vinden.

www.fcgstats.nl

Heb je een vraag met betrekking tot een statisch feitje en FC Groningen? Deze website geeft je het antwoord.

www.werderbruders.com

Website van een groep Groningen supporters die het supporterschap combineren met supporten van Werder Bremen. Op hun website zijn tevens reis verslagen te vinden van andere voetbal gerelateerde reisjes.

www.warffumontour.nl

Vriendengroep uit Warffum die al jarenlang wedstrijden van hun favoriete club trouw bezoekt. De fotoverslagen hiervan zijn te vinden op hun website. Tevens staan er nog leuke Groningen gerelateerde downloads online.