Wedstrijden Italie

Inter - Genoa 2-0

11-12-16

 

Lees meer...

 

Sampdoria - Torino 2-2

06-10-13

Ook deze wedstrijd pakken we in de vakantie even mee, we zijn in de buurt en deze zondag neemt Sampdoria het thuis op tegen Torino. Sampdoria komt uit Genoa en speelt net als stadgenoot haar wedstrijden in Stadio Luigi Ferraris dat plaats bied aan 40000 toeschouwers, dat aantal wordt doorgaans niet gehaald en dus ook vandaag niet, de teller blijft net over de helft steken. Sampdoria kent een moeilijke seizoensstart, thuis nog niet gescoord en staat met 2 punten uit 6 wedstrijden onderaan. Torino staat in de middelmoot.

Lees meer...

 

Atalanta Bergamo - Udinese 2-0

29-09-13

Tijdens onze vakantie pakken we even een wedstrijdje mee, de keuze valt op Atalanta Bergamo, dat het vandaag opneemt tegen Udinese. Atalanta kent een moeilijke seizoensstart want na vier wedstrijden hebben de Nerazzurri pas één overwinning behaalt, tegenstander Udinese heeft vier punten meer.

Lees meer...

 

Fiorentina - FC Groningen 1-1

(04-10-2007)

Het Europese lot koppelt ons dit jaar aan Fiorentina, op naar Toscane dus, de optie om met de auto naar Italië af te reizen laten we snel links liggen als we de prijzen zien voor een retourtje Pisa, wat op 80 kilometer van Florence ligt. We vliegen op dinsdag met 11 man naar Italië waar we bij aankomst gelijk maar even die scheve toren bezichtigen. Nadat we ons eerste terrasje gepakt hebben nemen we het boemeltreintje naar Florence, dat niet harder gaat dan zo'n 60 km/u en daardoor kunnen we het Toscaanse landschap eens goed bekijken. Rond twee uur komen we aan in de cultuurstad van Italië en gaan we maar eens op zoek naar ons hotel wat op zo'n tien minuten van het centrum zou moeten liggen. De rest van de dag beperken we ons tot terrasjes scoren en de woensdag zit er niet veel anders uit. Helaas mag 's avonds de laatste training om onduidelijke redenen niet bezocht worden.

Lees meer...