Wedstrijden Nederland

Ajax - FC Groningen 3-1

20-08-17

 

Zondagochtend vertrekken we in alle vroegte uit Engeland om op tijd bij de eerste uitwedstrijd van het seizoen te kunnen zijn. Na een rit van zo'n 4 uur komen we uiteindelijk mooi op tijd aan in de hoofdstad. Zo'n 150 Groningers zijn de FC achterna gereisd voor deze traditionele lastige pot, want in de Arena won FC Groningen nog nooit.

Lees meer...

 

AZ - FC Groningen 4-1

20-05-17

 

Na de forse nederlaag in de heenwedstrijd van afgelopen woensdag weet de FC dat het vandaag in ieder geval vier keer moet scoren om de finale van de Play-offs te halen, dat is overigens dit seizoen vier keer gelukt in een uitwedstrijd. Ruim 400 supporters reizen FC Groningen achterna richting Alkmaar.

Lees meer...

 

FC Twente - FC Groningen 3-5

14-05-17

 

Op de laatste speeldag van de eredivisie staat de uitwedstrijd tegen FC Twente op het programma, als de beroepscommissie van de KNVB niet zo corrupt was waren we vandaag trouwens naar Doetinchem afgereisd. Maar goed dat was ie wel en dus dalen we af naar Enschede. Met ons nog zo'n 500 Groningers. De opdracht is duidelijk; Alleen bij een overwinning maakt de FC nog kans op deelname aan de Play-offs voor Europees voetbal.

Lees meer...

 

Go Ahead Eagles - FC Groningen 2-3

22-04-17

 

In de 31e speelronde reizen we af naar Deventer waar FC Groningen het opneemt tegen hekkensluiter Go Ahead Eagles. Zo'n 300 Groningers zijn de FC achterna gereisd. De Deventernaren zijn er een jaartje tussenuit geweest en hebben ondertussen De Aderlaarshorst gerenoveerd. Die renovatie is goed gelukt want het ziet er prachtig uit.

Lees meer...

 

Sparta Rotterdam - FC Groningen 2-2

19-02-17

 

Na een afwezigheid van zes jaar is Sparta weer terug in de eredivisie en dus mogen we weer naar Het Kasteel. Zo'n 250 Groningers reizen de FC achterna naar Rotterdam.

Lees meer...

 

NEC - FC Groningen 1-1

5-11-2016

 

Waar we vorig jaar vanuit Liberec (met tussenstop in Leipzig) naar Nijmegen reden vertrekken we nu gewoon vanuit Stad. Met ons zijn er nog zo'n 136 supporters die de moeite nemen om op zaterdagavond te staan koukleumen in het uitvak van de Goffert.

Lees meer...

 

FC Utrecht - FC Groningen 1-0

26-10-16

Voor de vierde keer in zeven jaar tijd loot FC Groningen een uitwedstrijd tegen FC Utrecht in de beker. 350 Groningers reizen de FC achterna naar de Domstad.

Lees meer...

 
Meer artikelen...