Young Boys - FC Aarau 3-0

Het enige wat ons nog te doen staat is dan een wedstrijd voor de zaterdag zoeken. De keuze valt op Young Boys tegen FC Aarau in Bern, dat op een paar rijden van Saint Etienne ligt.

Door het mooie weer die dag blijven s’middags te lang op een terrasje in het centrum van Nancy hangen waardoor we slechts vlak voor de wedstrijd bij het stadion aankomen. Wat best jammer is aangezien het stadion plein voor de wedstrijd vol staat met bier drinkende supporters. Hier hadden we graag nog een poosje tussen gestaan. Aan de andere scheelt het ook een hoop geld, want je moet niet naar Zwitserland voor een low budget weekendje weg.

Eenmaal in het stadion blijkt de wedstrijd zelf verre van uitverkocht. De wedstrijd word bezocht door 17215 bezoekers terwijl er 31783 inpassen. Wij nemen zelf plaats op de tribune boven de fanatieke aanhang. In de eerste helft valt er niet veel te beleven, al komt de thuisclub wel op 1-0. Halverwege de tweede helft besluiten we toch maar om tussen de fanatieke aanhang te gaan staan, iets wat we eigenlijk veel eerder hadden moeten doen. Omdat Young Boys inmiddels uitgelopen is naar 3-0 zit de stemming er goed.  Dit is ook de uiteindelijke einduitslag.