Wedstrijden Belgie

Lierse SK - Roeselare 2-2

18-08-17

Wanneer medio juni overal in Europa de speelschema's uitkomen plannen we een weekendje groundhoppen in. Voor de vrijdagavond hebben we in eerste instantie RC Lens - Brest op de planning maar die wordt al snel verplaatst naar zaterdag. Dus besluiten we naar het Belgische tweedeklasse duel Lierse - Roeselare te gaan.

Lees meer...

 

RFC Antwerp - Sint Truiden (Gestaakt)

01-03-14

In 2009 en 2012 waren we al eens in een lege Bosuil geweest en we waren het er toen al over eens dat we hier eens een wedstrijd moesten bezoeken. Anderhalf jaar later is het dan zover, we wilden deze pot eigenlijk combineren met RC Lens maar hun thuiswedstrijd ging naar de maandagavond.

Lees meer...

 

Club Brugge - RCSC Charleroi 1-0

25-11-2012

De laatste wedstrijd in de rij van dit weekend is die tussen Club Brugge en Charleroi. Nadat we op de route naar Brugge wat stadions bezocht hebben komen we twee uur voor de wedstrijd aan in de stad waar we in het centrum nog even een biertje pakken.

Lees meer...

 

Standard Luik - Lierse SK 3-0

23-11-2012

Het was eindelijk weer eens zover, een weekendje dat we zelf niet hoeven te voetballen. Een uitstekende gelegenheid om weer eens een voetbalweekendje te houden. Het feest begint met Standard Luik – Lierse SK. Om 13.00 uur zetten we koers richting het zuiden om eerst nog andere BGers op te pikken die in andere delen van het land wonen.

Lees meer...

 

KRC Genk - Westerlo 3-0

19-11-2011

Het derde duel dat op de planning van het voetbalweekend staat is KRC Genk - Westerlo. Na de aflasting van FC Köln – FSV Mainz 05 hebben we genoeg tijd om naar Genk af te reizen. Aangekomen in Genk zoeken we gelijk het stadion op. Eenmaal bij het stadion aangekomen nuttigen we eerst wat standaard voetbalvoer, hamburgers. Na een hapje te hebben gegeten duiken we het supportershome van KRC Genk in. Waar het al gezellig druk begint te worden anderhalf uur voor de wedstrijd.

Lees meer...

 
Meer artikelen...