Engeland

Portsmouth - Walsall 1-1

19-08-17

We vertrekken zaterdagmorgen vroeg vanuit onze slaapplaats in Aalter naar Calais. Iets na tienen komen we via de kanaaltunnel aan in het Beloofde Land en koersen we richting Portsmouth voor onze tweede wedstrijd dit weekend. Na een rit van twee uur rijden we het Zuid Engelse kustplaatsje binnen. Na een Pint en een Burger zoeken we onze plaatsen op, we zitten op de Milton End. tegenstander is vandaag Walsall, afkomstig uit een voorstad van Birmingham.

Lees meer...

 

Accrington Stanley - Barnet 1-0

Eindelijk is het dan zo ver op 4 maart 2017, een wedstrijd van Accrington Stanley bezoeken. Accrington Stanley is in Engeland vooral bekend bij het brede publiek door een melkreclame waarin de club belachelijk wordt gemaakt. Vooral geliefd bij ons door het karakteristieke stadion. De club is het Excelsior van het Engelse profvoetbal en heeft kleinste stadion van allemaal. Hier moet binnenkort wel verandering in komen. Goede reden om voor de verbouwing eens een wedstrijd te bezoeken.

Lees meer...

 

Birmingham City - Leeds United 1-3

03-03-17

Als Birmingham City -Leeds United een paar week voor de aftrap naar vrijdag verplaatst wordt besluiten we een weekendje Engeland te boeken. FC Groningen speelt eindelijk weer eens thuis op zondag dus dat past precies.

Lees meer...

 

Wolverhampton Wanderers - Bristol City 2-1

Vliegen vanaf Eelde naar Southend was goed bevallen. Goede reden om er direct na de februaritrip nog een vlucht te boeken. In de Championship moet Wolverhampton Wanderers thuis tegen Bristol City. Dat leek ons een mooi affiche met de mogelijkheid om onderweg nog enkele stadions te bezoeken waar we anders niet zo snel zouden komen.

Lees meer...

 

Ipswich Town - Hull City 0-1

23-02-16

Op onze tweede dag in Engeland staat Ipswich Town versus Hull City op het programma. Net als een dag eerder bij Southend United - Burton Albion staat de thuisploeg op een negende plaats en zijn de bezoekers de koploper, alleen één niveau hoger, namelijk in de Championship. Ipswich Town speelde in het seizoen 2001/02 voor het laatst in de Premier League , tegenstander Hull degradeerde afgelopen seizoen uit de Engelse hoogste divisie.

Lees meer...

 
Meer artikelen...